… og sådan ligger landet

Fine og fandenivoldske Fanø, hvor foråret ikke kommer snigende. Det bruser ind over øen med lys og havluft, så man ved, at man er til. Der er højere til himlen. Lyset finder ind gennem de sprækker, frosten efterlod. Det er forår, og som sådan ligger landet…

Sollyset klæder klitlandskabet, havet lyder lunere – og så tager vi os god tid. Det er nu, du skal tage vare på den, du er. Slå håret ud – der er ingen, der skal bestemme, hvem du er – og hvad det hele skal blive til.

Foto øverst og foto af Fanø klit : Morten Fog

Tag godt imod dem, du ikke kender. Endnu. Du er nogen og noget for andre, så invester i dig selv. Tag plads. Gå ud i verden, som du kender den – men vær nysgerrig på alt det, du ikke kunne vide. Føl dig hjemme; du er heldig, hvis du er det. Naturen på Fanø er noget særligt, den har sit helt eget vildt fantastiske liv, og det er de omgivelser, vi læner os ind i med vores grundlæggende filosofi og intention hos Twillight Zone.

Alt det, der er i sig selv. Havet og himlen. Klit og krat. En stædig gøgeurt, der blomstrer før vi troede, det var tid. Farverne, der er så klare. Alle dem med solglimt i øjet – vi lader os inspirere.

Fanø er en smeltedigel af levet liv. Vi nyder øjeblikket og hinanden, giver plads til mennesker og mangfoldighed, passer på naturen og hinanden – og åbner dørene for dem, der kigger forbi.

I år byder foråret velkommen med alle de skønne dufte fra
Juliette Has a Gun – Musc Invisible! ⁠

Så spring ud I dagen med den drømmende og nostalgiske duft af behagelige noter på en silkeagtig base af cremet musk. Den perfekte fusion af krop og sjæl, følelsen af at være indhyllet af et hyggeligt let varmt tæppe en efterårsdag eller let og spirende en skøn sommerdag, som i al sin enkelthed appellerer til et bredt publikum og minder om noget godt, let, optimistisk og samtidig vidunderligt skrøbeligt. – Det er Musc Invisible! ⁠

Musc Invisible er nomineret til årets duft til Danish Beauty Awards og vi er helt enige,
det må simpelthen være Danmarks bedste duft. 

Derfor fejrer vi nomineringen og giver 15 % på alle de skønne dufte fra Juliette Has a Gun. 

Glæd din mor på Mors Dag med en duft fra Juliette Has a Gun, hun vil elske dig for det ❤ 

675 kr. for 50 ml. intro pris  573 kr.

875 kr. For 100 ml. intro pris  pris 743 kr. 

⁠Gælder til og med d. 4.6.21 så længe lager haves.