Er der ikke noget forandret ved dig?

Du bliver ikke en anden, fordi du får en skarp page eller den kur, dit hår længe har trængt til. Det kan godt føles sådan, og måske kommer du tættere på at udtrykke, hvem du i virkeligheden er, men grundlæggende er du den, du var. Sådan føles det også for os. Vi er blid blå, grundig grøn og velproportioneret æstetik, men vi er også alt det, vi altid har været. Alt det sædvanlige; tid og et særligt sted, faglighed og nærvær – og produkter, der er valgt som en gestus til både dig og din verden.

Vi har fået nyt website, og det klæder os, synes vi selv, men det ændrer på ingen måde på, hvem vi grundlæggende er. 

Tag et kig rundt på vores nye hjemmeside.

Det kan godt være svært at udtrykke sig digitalt, når der er meget, man gerne vil have sagt. Når intentionen rækker så langt ind i den daglige praksis i salonen, at det er svært at finde ord for. Fagligheden er en selvfølge, synes vi, så det handler om at formidle den ro, der er særegen for vores salon. Den håber vi, du kan få øje på i det æstetiske udtryk. Vi håber, du kan se, at vi tænker verden som en helhed.
At vi tager ansvar for at passe på den ved at vælge grønne, men gavnlige produkter, at vi elsker vores arbejde – og at vi ved noget om farver og former. Vi gør os altid umage, og vi har brugt meget tid på vores nye website.

Alting har været i dvale hen over vinteren, men snart, tror vi, er det igen tid til at ses både ude og inde i lyset af en ny dag. 

Du kan – blandt andet – vælge mellem:

Et ’Energizing Shot’, der aktiverer mikrocirkulationen omkring dine hårsække. Indeholder blandt andet ekstrakt fra mungbønnen og rødkløverplanten, begge essentielle, hvis du synes at fælde meget eller lider af hårtab, og så giver denne kur samtidig ekskremt effektiv pleje til længderne. Et energiboost til hovedbunden, og det er der, det hele starter! Den anden er til dig, der har brug for lidt ro… Et ’Beroligende shot’ er en kur til en sensitiv hovedbund, som er baseret på phytoceuticals – udvundet fra blåbær, der er rige på polynoler og sukker med anti-inflammatorisk effekt. Samtidig genopbygger kuren håret indefra – og det kan ses og mærkes!

’Detox Shot’ er en kur, der er velegnet til dig, hvis dit hår er påvirket af ydre forureninger eller klor, okker og kalk (som du udsætter det for, hver gang du vasker det). Kuren er baseret på mudder fra Piemonte, som absorberer urenheder og efterlader håret blødt og blankt.

Melanie, Twilight Zone

Book en tid – vi glæder os til at se dig.