Hår for livet

I et tidligere nummer af Fanø Ugeblad kunne du læse artiklen om Louise, der havde ladet håret vokse i forbindelse med at støtte Toftilds hårdonations-projekt “Love is in the Hair”. Louise var stærk inspireret af sin veninde, Sanne Michels kræftforløb, og valgte derfor at donere sit lange hår til parykker til gavn for hårtabsramte. Louise kontaktede derfor frisør og indehaver af salon Twilight Zone, Melanie Maas på Fanø, for at høre om hun var med på at sponsere Louises klipning i den forbindelse.

Melanie var straks »fyr og flamme« og Fanø Ugeblad var så heldig at være med til den lille fine sceance i salonen efter lukketid. Samme dag opstod tanken om en “hårdonations-dag” i Salon Twilight Zone. Det sker mandag den 9. august, hvor vi vil donere hele indtægten fra klipninger og behandlinger i tidsrummet 9-14 til »Stafet for Livet Fanø«.

Denne dag mellem kl. 15 og 20, kan du selv være med til at donere hår til Toftild.
Du booker din tid i salonen på forhånd ved at ringe på 50 50 93 12 , møder op til den aftalte tid og får ganske gratis klippet og stylet dit hår. Du skal dog være opmærksom på, at der er et par krav fra Toftild, der skal være opfyldt for at du kan være med til at støtte projektet:

Toftilds krav til donationshår

• Det afklippede donationshår skal være minimum ca. 25 cm, og gerne længere, hvis du kan undvære det.
• Donationshåret må IKKE være kemisk behandlet, dvs. lysnet eller permanentet.
• Donationshåret skal være rent, helt tørt og børstet godt igennem.

Stafet for Livet Fanø

Indtægten i salonen, som vi, Melanie og Lizette optjener den 9. august fra kl. 9-14, går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse og det falder helt naturligt at støtte den lokale stafet, der for første gang skal afholdes på Fanø i år.

Vi kontaktede Freddy Christensen, der er formand for »Stafet for Livet Fanø«, han ser frem til sponsoratet: »Stafet For Livet kommer til Fanø for første gang og vi glæder os til et fantastisk arrangement, hvor vi går sammen mod kræft. Vi håber, at I alle vil bakke op om arrangementet i 2021, så vi sammen kan fejre livet, mindes dem vi har mistet, og give håb og støtte til alle, der er ramt af kræft«.

Stafet For Livet er oprindeligt en 24 timers holdaktivitet, der sætter fokus på kræftsagen. »Pga. uvisheden i forbindelse med Corona har vi valgt at holde en anderledes stafet for livet i 2021. I stedet for det klassiske 24 timers arrangement vil vi afholde et eftermiddags/aften arrangement torsdag den 26. august fra kl. 16-22 ved Lystbådehavnen, Postvejen 10 på Fanø«.

Stafet for Livet giver anledning til at mindes dem, vi har mistet til kræft, og giver håb til dem, der kæmper. Det sker gennem oplysning, aktiviteter og underholdning.

Læs mere om Stafet for Livet på: www.stafetforlivet.dk og se programmet for Fanø den 26. august.
Der vil komme mere herom i Fanø Ugeblad på et senere tidspunkt.