Organic Hairspa Salon - Fanø

TWILIGHT ZONE

Vi har næsten altid tid, hvis du har. Vi gør altid vores bedste – og det betyder, at du ikke må forvente ”en hurtig klipning”.
”Sæt hverdagen på pause”

Salonen

Organic Hairspa Salon

Vores fag er en passion, og vi er dygtige til vores håndværk – men du er selv en del af det hele. Vi tager os tid til at fornemme, hvem du er, og hvad du ønsker – og hvis vi skal præstere vores bedste, kræver det, at du giver os tid til det.

Når du booker en tid hos os, skal du sætte en hverdagspause i kalenderen.
Du skal være indstillet på at tage dig god tid til dig selv – og så lover vi, at vi gør præcis det samme.

Se video fra salonen

”Klædelighed og personligt udtryk”

Håndværk

Organic Hairspa Salon

Vi har været i faget i mange år – men vi klipper og styler aldrig på rutinen. Vi efter- og videreuddanner os løbende, så vi altid er opdateret på trends og tendenser, men vi har også bevaret nysgerrigheden på vores fag – og fordi vi har skabt en salon, som er dedikeret mennesker og muligheder, er der plads til det hele; også vores arbejdsglæde.

Vi tror ikke på, at der er noget, der hedder hårmode. Det handler om klædelighed og personligt udtryk. Vi kan sagtens klippe en mohawk, hvis du gerne vil have det, men hvis vi kan se, at en klassisk page vil klæde dig bedre, så fortæller vi dig det.

”Vi kan sagtens fornemme, hvad
du har mest brug for”

Tid til dig

Organic Hairspa Salon

Tag dig tid. Du får friskbrygget kaffe og lov til at være dig selv. Hvis der er noget, du vil snakke om, så gør vi det; vi er nysgerrige på, hvem du er – og vi elsker de relationer, som kan opstå, når vi mødes foran spejlet.

Omvendt; hvis du savner et øjebliks ro og en langsom hovedbundsmassage, behøver du ikke sætte ord på det; vi kan sagtens fornemme, hvad du har mest brug for – og det er dig, der skal have en god oplevelse, og det lover vi, at du får.

Twilight Zone

Fanøs økologiske frisørsalon

Book Tid

Sæt hverdagen på pause

Vi har næsten altid tid, hvis du har. Vi gør altid vores bedste – og det betyder, at du ikke må forvente ”en hurtig klipning”.