“Love is in the hair”

Donér dit hår - og bliv klippet og stylet gratis

Mandag den 9. august donerer Twilight Zone al overskud fra behandlinger, som udføres mellem klokken 9 og klokken 14, til Kræftens Bekæmpelse – og resten af dagen, mellem 15 og 20, kan du donere dit hår og blive klippet og stylet gratis. Læs mere længere nede.

Alle kan donere, hvis man opfylder følgende krav;

LÆNGDE

Det afklippede donationshår skal være minimum ca. 25 cm, og gerne længere, hvis du kan undvære det.

KEMI

Donationshåret må IKKE være kemisk behandlet, dvs. lysnet eller permanentet.

Før du kommer

Donationshåret skal være rent, helt tørt og børstet godt igennem.

Twilight Zone sørger for det praktiske i forhold til donationen, du skal bare bestille tid – og så sørger Melanie og Lizette for, at du forlader salonen med lækkert og stylet hår. Det koster ingenting, men hvis du vil være sikker på at få en plads, så bestil i dag; ring på 50 50 93 12

’Love is in the Hair’

’Love is in the Hair’ er et hårdonationsprojekt, som er iværksat af Toftild, en nordjysk parykbutik, der siden 2015 har indsamlet donationshår, som bliver omsat til en lille smule hverdagsvenlig  selvtillid og overskud i en svær tid. Toftild laver smukke og brugervenlige parykker til mennesker, som lider af ufrivilligt hårtab. Det gør mennesker med cancer, og når du donerer hår til projektet, bliver det nemmere for Toftild af producere naturlige parykker til dem, der har behov. 

Læs mere om Toftild og deres donationsprojekt ’Love is in the Hair’ 

Sådan foregår det

Louise lod lokkerne falde

Det gør en forskel

Hvis man kan gøre en forskel, så giver det mening – og da vi i salonen for nogen tid siden fik lov til at klippe Louise, som ville donere sit lange lækre hår til Toftild fordi hun selv har en veninde, som har været kræftramt, så vidste vi bare, at den mulighed skulle flere mennesker have. Det er derfor, vi i år er en del af Stafet for Livet, og det var derfor, vi fik idéen til en hårdonations-dag.  

"Love is in the Hair "
Mandag den 9. august

Kontakt salonen – hvis du vil bestille tid eller høre mere om arrangementet. 

Andre måder hvorpå du kan hjælpe.

Stafet for livet Fanø

26. august afholdes Stafet for Livet – for første gang – på Fanø. Arrangementet afholdes fra 16 til 22. og håbet er, at vi sammen kan gå ind i en historie, vi alle sammen er en del af. Vi fejrer livet, mindes og gør en forskel. Støt med din tilstedeværelse eller deltagelse.